Pui pe borcan

de Lau in Pui, 8 Mar 2011 | 11183 vizualizari

 

nu am avut sticla asa ca am inventat si am facut cu borcan l-am cracanat cam tare dar a iesit foarte bun.de maine gata intru si eu in post

 

INGREDIENTE

  • un pui marisor
  • condimente pentru pui
  • 1 borcan
  • 1 foaie de dafin
  • un pic de sare
  • 6 cartofi
  • 50g ulei
  • 1 pahar apa +apa din borcan
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe borcan:

Se spala si se curata puiul, se taie pielea din jurul gatului, se condimenteaza,se pune apa in borcan se adauga sarea,condimente,foaia de dafin,se pune puiul,se pune puiul in mijlocul tavii.

se curata cartofii, se spala si se taie in 8. Se pun in tava, se condimenteaza deasupra se adauga uleiul, apa,se da la cuptor in jur de 1si 30min.

aveti grija cand scoateti tava din cuptor,e mai bine s-o lasam sa se raceasca putin in cuptor cu usa deschisa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

MIUTA 1

09.03.2011, 18:16

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 14:51

hai k e comic puiu cum lai pus sa stea,saracul pui lai cam chinuit.ma dai pe spate cu inventiile tale acu viu si eu sa mananc la ce bn arata

Miha 1

04.06.2011, 16:14

Ahaaa...deci Lau a inventat borcanu'...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui